Ads Top

Vernieuwende projecten maken kans op Waterinnovatieprijs 2014

Vernieuwende, kostenbesparende en baanbrekende initiatieven op het gebied van water maken kans op de Waterinnovatieprijs 2014. De Unie van Waterschappen reikt deze prijs jaarlijks uit aan de meest innovatieve waterprojecten. De uiterste inschrijfdatum is verlengd tot 6 oktober.

De Unie van Waterschappen nodigt bedrijven, belangenorganisaties, kennisinstellingen, overheden en particulieren uit om innovatieve waterprojecten in te zenden via waterinnovatieprijs.nl.

De Waterinnovatieprijs beloont opvallende innovatieve projecten die toepasbaar zijn binnen de taken en verantwoordelijkheden van waterschappen. Dit jaar maken projecten in de categorieën 'Droge voeten', 'Voldoende water', 'Schoon water' en 'Ruimte voor innovatie' kans op de prijs die onder meer bestaat uit een begeleidingstraject ter waarde van 15.000 euro.

Voor de categorie 'Ruimte voor innovatie' komen projecten in aanmerking die bijdragen aan een goed klimaat voor het realiseren van innovaties. Het gaat hierbij om anders denken, anders doen. Hoe wordt innovatie binnen organisaties bevorderd en hoe kunnen belemmeringen voor innovaties worden weggenomen?

De winnaars ontvangen een kunstwerk en een intensief begeleidingstraject ter waarde van 15.000 euro. Het gaat hierbij om een traject op maat waarbij een innovatiemakelaar de winnaar op weg helpt bij de realisatie of marktintroductie van de innovatie. De begeleiding wordt aangeboden door de Unie van Waterschappen, de Topsector Water en het Valorisatieprogramma Deltatechnologie & Water.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.